Gratis SEO-scan

Laat nu geheel gratis een SEO-scan voor jouw pagina uitvoeren. Achterhaal de verbeterpunten van jou pagina. Je krijgt een op maat gemaakt rapport per e-mail met alle fouten op de pagina. Deze kun je vervolgens aanpakken om hoger te gaan scoren in Google.

Vul het formulier in om de gratis SEO-scan te ontvangen.

 

Merken waarvoor wij werk(t)en

Wie doet de SEO-scan?

Laat een SEO-scan doen op het hoogste niveau. Aangenaam, ik ben Leon van Essen en ik voer jouw gratis SEO-scan uit. In 2022 ben ik genomineerd als Rising Star bij de European Search Awards. Ik heb SEO gedaan voor verschillende bedrijven als PostNL, Rabobank, T-Mobile, Tele2, bol.com en Swiss Sense. Dit is de kans om jouw website aan de hoogste standaarden te laten controleren. Eveneens kan ik jou helpen met opstellen van een winnende SEO-strategie.

Leon van Essen

Leon van Essen

SEO-Specialist

Deze onderdelen worden gecheckt

Gebruik de gratis SEO-scan van Flysome om een webpagina te analyseren op technische problemen en on-page SEO problemen die kunnen voorkomen dat je site in de top van de zoekmachine resultaten verschijnt.

Ontvang het gratis SEO-rapport, met gedetailleerde scores voor elk van de geanalyseerde onderdelen, kritische problemen en andere issues. Het SEO-rapport is inclusief on-page SEO-factoren, meta-data, core web vitals, pagina structuur, link structuur, server instellingen en externe variabelen. Met het gedetailleerde rapport kun jij aan de slag om jouw website verbeteren, om zo hoger in de rankings van Google te komen.

 Strategische SEO-sessie plannen?

Schakel Flysome in bij het maken van een strategisch SEO-plan. Neem contact met ons op, vertel ons het probleem en samen kijken we naar een oplossing om de juiste koers te varen met een heldere roadmap en planning als houvast. Zo bouw je aan een gedegen SEO-strategie.