Drone video's

Unieke beelden van jouw product, dienst of bedrijf

 

Verbluf jouw klanten met een prachtige video

Drone video laten maken

Met een drone video onderscheid jij jezelf van anderen. Geef potentiële klanten een unieke blik op jouw bedrijf of dienstverlening. Dronebeelden lenen zich perfect voor het maken van een bedrijfsvideo, event en marketingvideo’s.

Drone beelden geven video marketing een nieuwe dimensie. Met prachtige beelden van grote hoogte, rustgevende beelden en flitse bewegingen krijg je een video waar je trots op kunt zijn. Laat een prachtige drone video maken door onze drone piloot.

Gecertificeerde drone piloot

Per 1 januari 2020 zijn Europese reglementen ingevoerd voor het vliegen met drones. Het aantal drones neemt toe en dit heeft invloed op de veiligheid in het luchtruim. Drone reglementen zorgen voor veiligheid in de lucht en op de grond. Flysome verzekert jou van een EASA A1, A2 en A3 gecertificeerde drone piloot. Dat betekent dat wij met een drone tot 25 kilo mogen vliegen in de open-categorie. De drone piloot is op de hoogte van de regelgeving en zal deze tijdens zijn vlucht in acht nemen. Zo worden ongelukken voorkomen.

In de reglementen staat uitvoerig beschreven waar wel en niet gevlogen mag worden met een drone. Voordat wij toezeggen op een project, controleren wij of het toegestaan is om in het aangegeven gebied te vliegen voor opnames. Is het een no-fly zone zijn, dan gaan wij uiteraard op zoek naar mogelijkheden om een vergunning te regelen. Met toestemming van de lokale instanties is het mogelijk om, op een veilige manier, in het gebied te vliegen. Zo vlogen wij al eens in de Lauterbrunnen in Zwitserland, met toestemming van de lokale autoriteit. Zonder toestemming gaan wij niet vliegen. Dan moeten we op zoek naar een andere filmlocatie.

Onze werkwijze

Voor we onze drone de lucht in sturen, gaan we gestructureerd te werk. Een video schiet je niet zomaar, hier zit altijd een plan achter. Flsyome levert een drone video van A tot Z, van de ontwerpfase tot aan de distributie en het werven van kijkers. Lees hier hoe wij te werk gaan.

1. Kennismaking & briefing

Wij weten graag met wie we zaken doen, wij houden het graag persoonlijk. Daarom is een gesprek altijd het begin van de samenwerking. We bespreken wat de wensen voor de video zijn, welke mogelijkheden er zijn en welke voorwaarden van toepassing zijn. Daarna sturen wij jou een offerte toe. Na wederzijdse overeenkomst gaan wij aan de slag.

2. Video concept, script en vliegplan

Wij vertellen graag verhalen. Dit biedt de kans om de boodschap van jouw merk zo goed mogelijk naar buiten te brengen. Een video concept is nodig om na te denken over de boodschap van de video. Deze moet helder zijn.

Dit alles schrijven we op in het script. Het script bevat alle beelden, teksten en verhaallijnen die in de video voor moeten komen.

Tot slot maken we een vliegplan. Omdat wij voornamelijk met drones filmen is dit noodzakelijk. De vlucht moet veilig verlopen. Ook nemen wij in het vliegplan mee welke shots gemaakt worden, zodat alle voorbedachte shots gemaakt worden tijdens de opnames. Natuurlijk is er altijd ruimte voor extra shots bij een creatieve ingeving.

3. Het draaiboek

Alle punten uit stap 2 worden in een draaiboek verwerkt. Hier mag jij uiteraard kritisch op zijn. Het wordt namelijk jouw video. Wil je toch een ander beeld of een andere hoek? Dan is dat mogelijk. Wij schaven het draaiboek bij, totdat we beide tevreden zijn. Het draaiboek gaat mee tijdens de dag van opnames zodat alles op rolletjes verloopt.

4. De opnames

Het is zo ver! De dag van de opnames. Dit vinden wij het allerleukst, vliegen met de DJI Mavic Air 2. Aan de hand van het draaiboek worden alle voorbereidingen getroffen. Licht, camera, actie! Wij sturen onze drone de lucht in om schitterende beelden te maken.

In het vliegplan staan alle shots die we deze dag gaan uitvoeren. Van bovenaf, linksom, rechtsom.. alle hoeken worden meegenomen om genoeg beeldmateriaal te maken. Ondertussen schieten we een aantal prachtige foto’s als aandenken. 

5. Videoproductie

Na het filmen duiken wij de studio in. Sleutelen, puzzelen, creëren, kleuren en bijschaven. Wij gaan een dijk van een video maken. Tussendoor houden we contact voor revisies. Zo kun jij ons vertellen of de conceptvideo begint te lijken op wat je verwacht. Ook voegen we audio, muziek en beeldeffecten toe om de optimale beleving te creëren. Verder voegen we interactie en een call to action toe, zodat de kijker de gewenste vervolgstap neemt.

6. Video marketing

De video is af en klaar om de wereld in gestuurd te worden. Je ontvangt van ons altijd een aantal gratis tips hoe jij dit het best kan doen. Wil je meer uit je video halen? Dan helpen wij daar graag bij. Performance marketing en in het bijzonder video marketing is ons ding. We zorgen dat de video op de juiste kanalen wordt ingezet zoals in Google Ads, op social media en op de website. Flysome zorgt ervoor dat jouw video goed geïndexeerd wordt en zichtbaar is op YouTube. Laat die kijkers maar komen! Met video marketing is jouw drone video een blijvend succes.

Pakketten & prijzen

Je kunt drone beelden laten maken vanaf € 249,-. Daarmee huur je een drone piloot in. Vanaf € 499,- kun je een gemonteerde drone video laten maken. Om de video geschikt te maken voor social media kun je het ook op story formaat laten maken. Om echt impact te maken met de drone video kun je ons de videomarketing laten doen.

Oplevering: 4k video, HD, feed en story formaat

Flysome opereert met een marketinggedachte. Met de oplevering van de drone video houden we rekening met het plaatsen van de video. Wij leveren de drone video standaard aan in 4k en HD op 60 fps op landscape formaat (een YouTube-video). Je hebt natuurlijk de mogelijkheid om de beelden op het juiste formaat te krijgen zodat de video geschikt is voor  Facebook, Instagram en LinkedIn feed. Dit is een vierkante video (1:1) van 1200 x 1200 pixels. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een grotere video op de feed te krijgen, dit is een 4:5 formaat van 1080 x 1350 pixels. Dit zorgt voor een grotere engagement.

Bijna ieder platform heeft stories, deze zijn perfect in te zetten voor video content, branding en advertenties. Daarom heb je ook de optie om de drone video in story formaat te krijgen. Story video’s hebben een 9:16 formaat van 1080×1980 pixels.

Met al deze formaten kun jij uitstekend uit de voeten om een fantastische branding campagne neer te zetten of je kunt de video inzetten als advertentie.

Hyperlapse video

Een hyperlapse of timelapse is een filmpje met heel veel foto’s in een langere tijd. Deze worden snel achter elkaar afgespeeld, waardoor je de versnelling binnen een bepaald videoframe ziet. Hiernaast zie je een impressie van een hyperlapse.

Story video, Reel en IGTV

Stories zijn afbeeldingen of video’s die maximaal 24 uur zichtbaar blijven op social media kanalen zoals: Facebook, Instagram, LinkedIn en Snapchat. Steeds meer social media kanalen maken gebruik van stories. Story foto’s en video’s worden in een 16:9 formaat aangeleverd. Stories hebben een afmeting van 1080 x 1920 pixels.

Een IG TV is een story van minimaal 60 seconde en duren maximaal een uur. Deze video’s zijn bedoeld voor langere video content. Hiermee kun je jouw verhaal beter overbrengen op de klant. Als jouw gepersonaliseerde drone video langer dan 1 minuut duurt, is het een goed idee om deze op IG TV te posten. 

16:9 Formaat

Tijdens het filmen houden wij rekening met het beeldformaat. Zo is jouw video geschikt voor smartphones!

Bereik je doelgroep met ads

Door specifieke targeting bereikt jouw drone video in vogelvlucht de juiste mensen.

Boost je profiel met likes

Een drone video gaat jou ongetwijfeld heel veel likes en positieve reacties opleveren

Unieke stories

Met een drone video geef jij jouw publiek een unieke kijk op jouw bedrijf.

Waar kan ik een drone video van laten maken?

Een drone kun je voor talloze doeleinden inzetten. Wij denken graag met jou mee om de vetste drone video te maken. Uiteraard staan wij open voor alle suggesties en creatieve ideeën. Hieronder benoemen wij een aantal voorbeelden waarbij een drone video van toegevoegde waarde is.

Bedrijfsfilm

Met dronebeelden maken wij een digitaal visitekaartje van jouw bedrijf. Door deze unieke beelden maak je indruk op bezoekers van jouw website, in presentaties, pitches en op events. Voor het maken van bedrijfsfilms kunnen wij volledig out of the box denken en je zult je verbazen wat allemaal mogelijk is. Het is ontzettend gaaf om niet alleen het pand, maar ook het productieproces, de dienstverlening, transport en de hele chain in kaart te brengen. Wij gaan graag met jou om de tafel voor een fantastische bedrijfsvideo.

Marketing video

Een drone video is de kers op de taart voor jouw marketing video. Maak de video uniek en geef het een extra dimensie. Wij brengen je nieuwe product, dienst of campagne in kaart met oogstrelende luchtvideo’s.

Drone beelden kunnen jouw marketing video naar een hoger niveau tillen. Daarnaast ondersteunen wij jou hoe je deze video kunt inzetten in Google Ads, op Facebook en optimaliseren wij de pagina waarop de video komt te staan. Lees meer over video marketing.

Event video

Breng jouw zakelijke event, beurs, bedrijfsfeest of teambuilding in beeld met een drone. Het plezier straalt ervanaf en deze beelden kun je uitstekend gebruiken voor de promotie van jouw bedrijf. Met een drone leggen wij geweldige beelden vanuit de lucht vast. Dit komt allemaal ten goede van een prachtige event video.

Vastgoed video

Een karakteristiek beeld van huizen en onroerend goed? Flysome maakt ook drone video’s voor makelaars. Hiermee brengen wij huizen en panden in beeld vanuit de lucht. Ook kunnen wij door een huis of pand vliegen. Geef potentiële kopers een eigenaardige blik op het pand.

Video marketing

Hiermee onderscheiden wij ons van menig ander drone bedrijf. Flysome heeft performance marketing in een hoog vaandel staan. Het maken van een video is een investering die op een bepaalde manier terugverdiend moet worden. Dit kan met views, abonnees, website bezoeken, likes en conversies. Jouw video is pas succesvol als het gewenste resultaat gehaald is. Wij helpen je daarbij. Dat is onderdeel van onze dienstverlening. Bij het afleveren van een video krijg je standaard een aantal gratis tips. Wil je aan de slag met video marketing? Lees dan verder.

Veelgestelde vragen

Deze vragen over drone video’s worden regelmatig aan ons gesteld. Daarom hebben wij de belangrijkste vragen al voor je beantwoord. Je leest het antwoord hier onder. Neem contact met ons op als je een specifieke vraag of aanvraag hebt.

Wat kost een drone video?

Bij Flysome laat je een drone video maken vanaf € 249,- tot € 999,- Afhankelijk van het gekozen pakket. Het meest gekozen pakket kost € 749,- Lees hier meer over de mogelijke pakketten.

Hoe lang duurt het om een drone video te maken?

Het gemiddelde traject voor het voorbereiden, uitvoeren en afleveren van een drone video duurt drie tot vijf weken. Wij zijn flexibel en als we snel schakelen lukt het met een goede planning om de video binnen twee weken af te leveren.

Welke beelden maak je met een drone?

Voordat wij gaan vliegen maken we een vliegplan. Hier bepalen we hoe het gebouw, voertuig of ander object het mooist in beeld gebracht kan worden. We houden rekening met verschillende beelden, dus we vliegen in verschillende richtingen. Om een mooie drone video te maken vliegen wij zijwaarts, dichtbij, van boven, achterwaarts, draaiend (links- en rechtsom) etc. Zo maken wij een prachtige cinematic drone video.

Waar kan ik een drone piloot inhuren?

Bij ons kun je een drone piloot huren. Onze drone piloot heeft een EASA A1, A2 en A3 drone certificaat. Dit betekent dat de drone piloot in de open categorie mag vliegen met drones tot 25 kg. Wij hebben zelf een DJI Mavic Air 2 waarmee de drone piloot prachtige beelden maakt.