Online marketing

Online vindbaar worden en de juiste doelgroep bereiken met jouw video

 

Sky high met digital marketing

 Online marketing diensten

Zonder een vindbare website, YouTube-kanaal of doeltreffende advertenties zijn jouw video’s, diensten of producten nergens. Flysome geeft jou online marketing advies. Hoewel wij video gefocust zijn, richten wij ons op alle facetten van online marketing. Een video, product of dienst moet gepromoot worden door middel van een boodschap. De verschillende kanalen zijn hiervoor het juiste middel.

Marketing strategie

Een online marketing strategie is de basis en de houvast die leidt tot resultaat. Door middel van een glashelder plan is jouw onderneming toekomstbestendig. Lees meer

Video marketing

Dit vraagt om een specifieke aanpak en is niet kanaalgebonden. Video marketing is een cross channel strategie waarbij SEO, SEA, Social media en YouTube ingezet worden.
Lees meer

SEO: Seach Engine Optimization

Optimaliseer jouw website en de pagina waarop de video staat. Rank in Google’s top zoekresultaten door SEO in te zetten. Ook voor video SEO en YouTube ben je bij ons aan het goede adres. Wist je dat YouTube de nummer 2 zoekmachine is?
Lees meer

SEA: Search Engine Advertising

Trek meer bezoekers naar jouw website door advertenties in te zetten op Google en YouTube. Zowel high-funnel als low-funnel verkeer.  Lees meer

Social media marketing

Dé manier van marketing voor zeer specifieke doelgroep targeting. Bereik precies de mensen die jouw video, foto of pagina moet bekijken.Lees meer

Copywriting

ontent is enorm belangrijk en het is nodig bij iedere vorm van marketing. Wij schrijven SEO-teksten, advertenties, social media posts, videotranscripties en ondertiteling. Lees meer

Werkproces in 3 stappen

 

 

Onboarding
Na een kennismaking en de doelen helder gesteld te hebben, gaan we over tot actie. Alles wordt klaargezet om van start te gaan.

Plan & uitvoering

Optimalisaties worden doorgevoerd om te vlammen met de campagnes, de website en social media kanalen aan de hand van een heldere roadmap.

Evaluatie & bijsturing

Resultaten worden geëvalueerd en bijgestuurd om het maximale uit marketing te halen.

Mobile first marketing

Of het nu gaat om SEO, SEA of social media, het grootste deel van de mensen bezoekt websites en apps via de smartphone. Daar houdt Flysome rekening mee. Mobiel staat bij ons op 1.

Mobile first index

Google indexeert jouw website via mobiele crawlers. Daarom is mobiele optimalisatie zo belangrijk voor SEO.

Mobiele targerting van ads

Jouw ads verschijnen op de juiste plaats door targeting op het juiste device

Drone video voor stories

Wij maken jouw drone video geschikt voor stories. Zowel voor advertenties als organische stories.

Social sharing

De kracht van social media zit in het delen van jouw verhaal.