Over Flysome

Flysome is het eerste remote marketingbureau van Nederland. Opgericht om twee passies te combineren: drone video’s en online marketing. Oogstrelende beelden waar wij ons over blijven verbazen. Ondernemen vanuit het hart om klanten op de best mogelijke manier te helpen. Een video is mooi, het resultaat nog veel mooier. Behaal succes met jouw video door online vindbaarheid en bereik. Video en online marketing zijn uiteraard ook onafhankelijk in te zetten. Ontdek Flysome.

Over Flysome

Wat wij doen? Dat is heel simpel, twee dingen: super vette video’s maken en zorgen dat deze door de juiste mensen gezien worden. 

Videoproductie

Met een drone video breng jij jouw bedrijf, product of dienst op een unieke manier in kaart. Je video wordt letterlijk naar een hoger niveau getild. De oogstrelende beelden maken gegarandeerd indruk op jouw publiek.

Ook beschikken wij over een goede camera met gimbal voor shots op de grond. Zo combineren wij luchtbeelden met close-ups voor een afwisselende en dynamische video.

 

Online & video marketing

Marketing is in onze ogen een bedrijfsvoering. Een strategie met een visie, missie en een gedachte wat moet leiden tot resultaat. Flysome opereert vanuit de See, Think, Do & Care gedachte. Marketing moet zichtbaar zijn in alle fases van de levenscyclus: van gezien worden tot aankoop en after care voor meer aankopen. Aan iedere fase worden marketingactiviteiten gekoppeld aan online kanalen zoals: SEO, SEA, social media, YouTube en e-mail. Deze kanalen zijn hét middel om mensen per fase te bereiken. Zo wordt jouw product, dienst of video gezien.

Remote marketingbureau

Remote werken is de toekomst. Het zorgt voor een hogere concentratie en productiviteit, betere werk/privébalans en gelukkigere mensen. De wereld veranderd en daar spelen wij op in. Flysome is het eerste remote marketingbureau van Nederland. Onze marketing werkzaamheden worden op afstand uitgevoerd. De hele wereld heeft allang gezien dat het goed werkbaar is. Wil je hier meer over weten?

Het Flysome DNA

Flysome is ontstaan door passie, positiviteit en actie. Ondernemen is doen. Daar staat Flysome voor. Creatie, innovatie en inspireren zijn onze kernwaarden. Prachtige video’s en online marketing campagnes kunnen wij niet maken zonder jou. Door de persoonlijke samenwerking creëren we video’s die het publiek omblazen en marketingcampagnes met resultaat. Word partner van Flysome en breng marketing naar een hoger niveau.  

Het marketingbureau van de toekomst

Flysome opereert als Decentraal Autonome Organisatie (DAO) om bedrijven klaar te stomen voor de transformatie naar de volgende generatie van het web (WEB3) door creatie van authentieke digitale assets met gevalideerd eigendom (NFT’s).

Even voorstellen…

Mijn naam is Leon van Essen, oprichter en eigenaar van Flysome. Sinds 2016 ben ik actief als online marketeer. Dit heb ik gedaan bij bedrijven zoals bol.com (SEO), Swiss Sense (SEO en SEA), Social Deal (SEA, SMM en e-mailmarketing) en Springbok Agency (SEO). Hier werkte ik voor diverse A-merken in de telecom, postbezorging, e-commerce, de uitzendbranche en healthcare. Ik ben dankbaar en trots om online marketing heb mogen doen bij deze fantastische bedrijven. Hier heb ik enorm veel van geleerd.

Naast mijn werk heb ik een leuke hobby: dronen. Hier haal ik enorm veel plezier uit en nu wil ik mooie video’s creëren voor bedrijven. Daarnaast kan ik mijn passie voor het vak online marketing en innovatie inzetten door mijn expertise te delen met bedrijven, om te adviseren om online groei te realiseren en bedrijven te helpen met het transformeren naar een toekomstbestendige organisaties.

Naast het werk vind ik reizen en sporten fantastisch. Online marketing werkzaamheden zijn overal te doen met een internetverbinding. Daarom heb ik mijn eigen remote marketingbureau Flysome opgericht, zodat het werk overal ter wereld door kan gaan. Sinds september 2022 ben ik voor onbepaalde tijd op wereldreis. Tijdens deze reis werk ik remote aan prachtige projecten voor de klanten van Flysome. Deze kans wil ik andere mensen ook bieden.

Leon van Essen

Leon van Essen

Oprichter en eigenaar

Partner worden?

Neem contact met ons op, vertel het probleem en samen kijken we naar een oplossing om de juiste koers te varen met een heldere roadmap en planning als houvast.