SEO Training

Vergroot je SEO kennis door een training te volgen van SEO expert Leon van Essen. Flysome biedt een kleinschalige online SEO training aan waar ruimte is voor vragen en interactie. Tijdens de SEO training worden de aspecten content, techniek en linkbuilding behandeld. Dit is geen online video cursus, maar een echte online training. Deze training is geschikt voor ZZP’ers in marketing, copywriters, developers, studenten en bedrijven die met SEO willen groeien.

Maandelijkse SEO training

De SEO training vindt iedere laatste woensdag van de maand plaats. Schrijf je in, want er zijn slechts 10 plekken per maand beschikbaar. De training is ook mogelijk als in-house training voor jouw team.

Schrijf je hier in

 

Investeer in jouw SEO kennis

Waarom een SEO Training van Flysome?

Word beter in SEO door de SEO training te volgen van Leon. 

Training door SEO Expert Leon

Leon werd in mei 2022 genomineerd voor Rising Star bij de European Search Awards. Dit betekent dat je de training krijgt van één van de grootste SEO talenten.

Kleinschalige online SEO training

De SEO training vindt online plaats met een maximum van 10 deelnemers. Er is ruimte voor vragen en interactie tijdens de training. De training duurt ongeveer 2 uur.

Direct in de praktijk toepasbaar

Na de training kun je met jouw nieuwe kennis direct aan de slag om websites te optimaliseren. Je leert alles over content, techniek en linkbuilding.

Wat ga je leren?


De training begint met een uitleg over hoe zoekmachines nou eigenlijk werken. Je leert hoe Google naar een website kijkt en de rankings bepaalt. Dit is belangrijke kennis voordat we aan de slag gaan met de onderwerpen content, techniek en linkbuilding.

Content
Je gaat onder andere leren hoe je zoekwoordenonderzoek doet voor shorttail en longtail zoekwoorden, hoe je de juiste content schrijft per fase van de customer journey en hoe je een contentplanning maakt. Ook krijg je een aantal bonus tips!

Techniek
In het technische gedeelte gaan we in op hoe Google jouw site bekijkt, hoe je pagina’s optimaal geïndexeerd worden, hoe je duplicate content kunt voorkomen en hoe je een website sneller maakt. Ook leer je over verschillende technische SEO onderdelen, zoals: robots.txt, sitemaps, statud codes, redirects en canonicals. Kortom: alle informatie die jij nodig hebt over technische SEO.

Autoriteit
Het laatste onderdeel van de training is linkbuilding: je leert hoe je de autoriteit van je website verhoogt. Ook leer je hoe je de structuur van jouw website optimaliseert, zodat de linkwaarde optimaal verdeeld wordt over het domein.

Tijdens de training worden praktische voorbeelden gegeven, zodat je real life op het internet ziet wat een bepaalde term inhoudt. Als kers op de taart leer je welke SEO tools je in de praktijk kunt gebruiken om direct aan de slag te gaan met het verbeteren van jouw website. 

Onderdelen van de SEO Training

Algemeen
✓ Hoe werkt een zoekmachine
✓ SEO door de jaren heen
✓ SEO in de hedendaagse marketing

Content
✓ Zoekwoorden en zoekintentie
✓ Content optimaliseren
✓ Zoekwoordenonderzoek doen
✓ Een contentplanning maken

Techniek
✓ Robots.txt
✓ Sitemaps
✓ Status codes
✓ Redirects
✓ Canonicals
✓ Hreflang
✓ Core web vitals

Autoriteit
✓ Kwantitatieve en kwalitatieve links
✓ Dofollow & nofollow links
✓ Manieren om links te verkrijgen
✓ Websitestructuur

Leon van Essen

Leon van Essen

Oprichter en eigenaar

Maak kennis met de trainer

Even voorstellen.. Mijn naam is Leon van Essen, oprichter en eigenaar van Flysome. Sinds 2016 ben ik actief als online marketeer. Dat deed ik eerst bij verschillende bedrijven: bol.com, Swiss Sense, Social Deal en Springbok Agency. Hier werkte ik voor diverse merken zoals PostNL, T-Mobile, Tele2, Fleurop en Brocacef. Bij deze bedrijven heb ik enorm veel geleerd over SEO. Als bekroning op mijn werk werd ik in mei 2022 genomineerd als Rising Star bij de European Search Awards. 

Mijn passie en kennis delen

SEO vind ik het mooiste wat er is en hier praat ik graag over. Door middel van de SEO training wil ik mijn passie en kennis overdragen om jou te leren hoe je een website hoger in Google krijgt. Deze praktische training is voor mensen die helemaal niks van SEO weten, tot mensen die er al enige ervaring mee hebben. Tijdens een twee uur durende SEO masterclass leer ik jou alle facetten van SEO die je na de training direct in de praktijk kunt toepassen. Zie ik je snel bij de SEO training?

Recensies

De deelnemers van de SEO-training hebben ons laten weten wat ze van de training vonden. Lees hier onder hun reacties.

“Ik heb de SEO-training van Leon gevolgd en kan zeggen dat ik erg enthousiast ben! Tijdens mijn studie heb ik al het een en ander geleerd over SEO, maar ik merkte dat dit af en toe wat begon weg te zakken en ik soms wat kennis miste. Tijdens het begin van de training merkte ik dat er, voor mij, veel herhaling was. Dit vond ik fijn, want dan zit het toch weer wat verser in je geheugen. Daarna doken we de diepte in en heb ik ook wat over de technische kanten van SEO in combinatie met webdevelopment geleerd. Al met al was het een leerzame training.

Niet alleen de training is een aanrader, maar ook de manier waarop de training werd gegeven was erg fijn. Leon nam constant de tijd om vragen te beantwoorden en dieper in te gaan op onderwerpen waar dat nodig was. 

Ben je dus op zoek naar een SEO-training die op een laagdrempelige manier gegeven wordt, maar waar je wel veel kan leren? Dan raad ik deze training zeker aan!”

Demi Houtveen

Freelance Content Marketeer, DemiMarketing

“Ik heb al een tijd gewerkt met SEO, maar ik had altijd al het idee dat er nog meer was, waar ik simpelweg nog niet vanaf wist. Met de training van Leon ben ik weer up-to-date met de belangrijkste (en meest effectieve) SEO-technieken, waardoor ik meer succes boek voor mijn klanten! Leon is een enthousiaste marketeer die weet waar die het over heeft. Zijn SEO-training is zeker een aanrader.”

Bastiaan Kolster

Online marketeer, Interly

Schrijf je in voor de SEO Training

Wil jij jouw SEO kennis naar een hoger niveau tillen? Meld je dan aan voor de SEO Training van Flysome, gegeven door Leon van Essen. De SEO Training vindt maandelijks plaats op de laatste woensdag van de maand met een maximum aantal van 10 personen. De SEO Training is een investering in jouw kennis van € 95,- excl. BTW per persoon.

Wanneer je met een grotere groep een online in-house training wilt doen stellen we graag een op maat gemaakte offerte op. Vul dan nog wel even het onderstaande formulier in.

Wanneer wil je meedoen aan de training?

Met hoeveel personen wil je deelnemen?

Is het een inhouse training?