Core Web Vitals

Core web vitals

Google’s Core Web Vitals zijn het site vitaliteits-rapport van jouw website. Deze tool meet de page experience. Een geoptimaliseerde website is supersnel en heeft weinig verschuivende elementen op de pagina. De core web vitals tellen sinds februari 2022 mee voor zowel mobiele als destkop pagina’s. Profiteer van hogere rankings in Google en een hogere conversieratio van jouw website. Hogere rankings = meer verkeer en met een hogere conversieratio betekent dat meer winst. Investeer in je website met een core web vitals optimalisatie.

 

Een goed geoliede machine zorgt voor een betere gebruikerservaring

Voordelen van een snelle website

Sinds juni 2022 tellen de core web vitals mee als rankingfactor in Google voor mobiele pagina’s en desktop pagina’s. Een snelle website is belangrijker dan ooit

Hogere Google rankings

Een snelle pagina’s zullen stijgen in Google. Sinds februari 2022 telt het mee als rankingfactor voor dekstop en mobiel.

Meer organisch verkeer

Hogere posities in Google leidt tot een hogere CTR. Mensen klikken namelijk meestal alleen op zoekresultaten op de eerste pagina.

Voorsprong op concurrenten

Veel websites hebben een slechte page speed. Door nu te investeren in core web vitals stijg je niet geoptimaliseerde websites voorbij. Ook die van jouw concurrenten.

Betere gebruikerservaring

Een snelle website zorgt voor een betere beleving op jouw website. Bezoekers zullen beter interacteren met jouw content.

Een hoger conversieratio

Een betere gebruikerservaring leidt tot een hoger conversieratio. Minder mensen verlaten je snelle website en gaan eerder over tot aankoop.

Meer online verkopen

Een lager uitstappercentage en een hoger conversieratio zorgt voor meer online verkopen. Investeer in core web vitals voor een hogere winst.

Struggel je met het behalen van een 90+ score?

Het optimaliseren van de core web vitals vraagt om specialisme. Jouw webpagina’s slagen pas voor de core web vitals als alle metrics onder de richtlijnen van Google scoren. Investeer in jouw website en besteed de optimalisaties uit aan een specialist. Wij optimaliseren WordPress, Shopify, Magento, Wix, Weebly en Joomla websites.

Core web vitals Flysome

Investering

Een snellere website en een betere gebruikerservaring is een investering. Wat levert het op? Hogere rankings in Google, een lager bounce percentage, een hoger conversie ratio en dus meer online verkopen of aanvragen. Het optimaliseren van de core web vitals is een eenmalige investering van € 499,- of € 599,- voor een spoedopdracht.

Core web vitals laten optimaliseren?

Schakel Flysome in bij het optimaliseren van de paginasnelheid en gebruikerservaring van jouw website. Investeer in een beter vindbare website, een lager uitstappercentage en een hoger conversieratio.

Welk CMS gebruik je?

Wanneer moet het af zijn?